free website maker

Modern leven in het zicht van polder en Schelde

Houdt u van eigentijds wonen, maar ook van de natuur? Wat zou u denken van een hypermodern appartement vlakbij scholen, sportclubs en winkels, maar op een boogscheut verwijderd van 700 hectaren vrije natuur? Een toplocatie waar u, uw kinderen en uw kleinkinderen na een kwartiertje stappen, reeën en andere dieren in het wild kunnen zien lopen? Kies hieronder uit enkele voorbeeldappartementen uw ideale stekje.

Maak nu een afspraak

Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met het project, de maquette te bekijken, de plannen te vergelijken, ... ! Iedereen welkom!
U wil zeker zijn van de onverdeelde aandacht van één van onze medewerkers?
Maak nu een afspraak!

De Kruibeekse potpolder. Zevenhonderd hectare groen en zuivere lucht

De Kruibeekse potpolder, gelegen tussen Kruibeke/Bazel en de Schelde is 700 hectaren groot en biedt alles waar de wandelaar, fietser en natuurliefhebber van droomt. Het gebied is een interessante lappendeken van water, polder en bos, met daarrond ruim 13 km wandel- en fietspaden. En dat op nog geen 3 kilometer van je nieuwe woonst in Residentie Cruebeke! Ben je avontuurlijk aangelegd? Dan kun je de begane paden verlaten en onder leiding van een gids alle hoeken en kanten van de polder ontdekken.

Blijf op de hoogte